Retfærdig rettergang: Beviser på skyld
17. februar 2015 kl. 09:49
"Tekniske" beviser på skyld:

Domstolene dømmer "skyldig" i den ene sag, trods mangel på "tekniske" beviser på skyld, og frikender i den anden sag, med henvisning til mangel på "tekniske" beviser !

Hvor mange er blevet dømt skyldig, uden "teknisk" bevis for deres skyld?

Jeg tror det er mange, men det er nærmest umuligt at få genoptaget en sag, derfor kan mange justitsmord holdes skjult. Det er ikke en retsstat værdig.


Dømt på fordom:

[www.rothstein.dk]

" Da drengene var blevet dømt uden tekniske beviser, men alene på grundlag af pigens udsagn, som domstolen fæstede lid til, åbnede indrømmelsen om løgn naturligvis for en ankesag."

"For det første: Retsformanden og domsmandsretten havde – som sagt – ingen tekniske beviser at støtte sig til, i hvert fald ingen beviser, der trak i retning af drengenes skyld."Retten: Ingen konkrete beviser i Solhaven-sag:

[www.nordjyske.dk]

"AALBORG: Byretten i Aalborg har onsdag eftermiddag offentliggjort en pressemeddelelse om frifindelsen af de 12 tiltalte i Solhaven-sagen.

Heri fremgår, at selv om de unges forklaringer om den påståede vold, mishandling og ulovlige tvang mod dem på det nordjyske opholdssted ”fremstod deltaljerede og troværdige”, så har også de 12 tiltalte ”stort set vedrørende alle forhold afgivet detaljerede og sammenhængende forklaringer, som, hvis de lægges til grund, ikke kan føre til, at de tiltalte bliver dømt.”

Med andre ord - det stod påstand mod påstand.

Domsmandsretten lægger vægt på, at der under retssagen har manglet konkrete beviser til at underbygge tiltalen om vold, mishandling og ulovlig tvang.

I ingen af forholdene er der ”objektive beviser i form af lægelige oplysninger, fotos eller andet, der kan støtte tiltalen”, fastslår byretten i Aalborg i sin afgørelse."
Emne Forfatter Set Skrevet
Retfærdig rettergang: Beviser på skyld Lone 982 17. februar 2015 kl. 09:49
Re: Retfærdig rettergang: Beviser på skyld kakakaoo 341 26. september 2018 kl. 02:01
20189.26chenjinyan chanyuan 310 26. september 2018 kl. 02:04Forfatter:

Din email:


Emne:


Vedhæftelser:
  • Ingen fil må være større end 38.4 MB
  • 6 flere filer kan vedhæftes til dette indlæg

Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
LwVTb
Indlæg: