I et demokratisk retssamfund må justitsmord ikke ske
20. februar 2014 kl. 16:18
Kære Trine Bramsen trine.bramsen@ft.dk

Efter at være gjort opmærksom på BT’s artikel ”Efter BT-afsløring: Hård kritik af politiet - 'det må ikke ske'”
BT

Trine Bramsen på side 17 i artiklen "Hård kritik af politiet", at:
"- I et demokratisk retssamfund må det simpelthen ikke ske, at uskyldige mennesker dømmes eller er lige ved at blive dømt, som tilfældet er her. ”

Vi kender Peter Skaarup’s og Karina Lorentzen laden stå til i mange år. De er ligeglade med justitsmord. Det er jo ikke bare området omkring ildspåsættelser, hvor politi og anklagemyndigheder har et lidet flatterende forhold til retfærdighed og justitsmord.

Før hed det sig, at man er uskyldig til det modsatte er bevist. Karina Lorentzen fører an i en ny ondskabsfuld fortolkning. Nu er man uskyldig ind til man er dømt.
Man siger også, hellere lade en skyldig gå fri, end at dømme en uskyldig. Det forholder sig i mange sager diametralt modsat ude ved domstolene.

Vi i Landsforeningen Justitsmordsoffer har det indtryk, at hvis man kulegraver HELE det juridiske system, vil man finde en syg kultur af løgne og spind, der ikke lader forsvaret noget tilbage, da den falske arabiske oversættelse af Thomas Rathsachs Jæger bog. Man har en kold og kynisk holdning til domme og retfærdighed.

Der skal ryddes op i gamle justitsmord. Danmark kan ikke være bekendt, at postulere, at vi har verdens bedste retssamfund og så vrimler det med justitsmord i skabene. Det er fortællingen om ”Kejserens Nye Klæder” om igen.

Hvis du virkelig brænder for, at Danmark skal leve op til din påstand "I et demokratisk retssamfund må det simpelthen ikke ske, at uskyldige mennesker dømmes eller er lige ved at blive dømt” Må du nødvendigvis også brænde efter at få ryddet op. Men forbered dig på at få kamp fra juridiske systems brodne kar. Start med at få etableret Whistleblowere som belønnes for at afsløre de brodne og korrupte.

Karina Lorentzen har bedt os bestille en disputation for folketingets retsudvalg og det arbejder vi på skal komme snart, når vi er klar. Men vi er bange for, at det er som vi så ofte har set det i dagspressen en syltekrukke.

Med personer som dig i retsudvalget, kan vi måske få hul i gennem til et frygteligt lukket system.
Hvis du virkelig mener at justitsmord ikke er acceptable og brænder for at få ryddet op, må du bede mig sende dig noget dokumentation. Vi higer, og er nærmest desperate i afmagt for at komme til orde.

Med venlig hilsen
Albert Christensen
Formand
Landsforeningen Justitsmordsofre

“Meninger og holdninger kan være godt, men viden er bedre, dog kan ingen vide alt.”
/ Albert
Emne Forfatter Set Skrevet
I et demokratisk retssamfund må justitsmord ikke ske Albert 784 20. februar 2014 kl. 16:18
Re: I et demokratisk retssamfund må justitsmord ikke ske danmarks øje 646 23. februar 2014 kl. 06:27
Re: I et demokratisk retssamfund må justitsmord ikke ske Albert 648 23. februar 2014 kl. 10:15
20189.26chenjinyan chanyuan 259 26. september 2018 kl. 02:26
Re: to assist the media reporter figure out regardless yaoxuemei 228 09. oktober 2018 kl. 08:31Forfatter:

Din email:


Emne:


Vedhæftelser:
  • Ingen fil må være større end 38.4 MB
  • 6 flere filer kan vedhæftes til dette indlæg

Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
VFdyD
Indlæg: