Danmarks Domstole: Mål og værdier - opfylder domstolene disse værdier?
02. januar 2015 kl. 07:30
Danmarks Domstole: Mål og værdier:

[www.domstol.dk]


"Ansvarlighed
Domstolene skal træffe rigtige, velbegrundede og forståelige afgørelser i rette tid. Vi skal derfor have de nødvendige faglige og menneskelige kompetencer til at løse opgaverne med højst mulig kvalitet og effektivitet."

"Alle ved domstolene har et fælles ansvar både for den enkelte rets resultater og for helheden. Derfor deler vi viden, og vi udvikler og udbreder bedste praksis."

"Respektfuld behandling
Vi behandler alle ordentligt og med respekt. Vi viser forståelse for den enkeltes situation og baggrund, og vi har respekt for forskellighed. Vi udtrykker os forståeligt både i skrift og tale."

"Troværdighed
Ved domstolene arbejder vi efter loven og er troværdige. Vi lader os ikke påvirke af uvedkommende hensyn. Vi er upartiske og neutrale, og vi er bevidste om, at vi til hver en tid også skal fremstå sådan."

"Åbenhed og lydhørhed
Domstolene skal være åbne og tilgængelige for alle. Vi samarbejder med hinanden og med vores brugere med respekt for de rammer, der gælder for domstolene. Vi arbejder for, at domstolene som organisation og arbejdsplads udvikler sig tidssvarende."
Det ville være dejligt, og en opfyldelse af retten til en retfærdig rettergang, såfremt Danmarks Domstole opfyldte de ovenstående mål og værdier.

Men desværre er virkligheden en anden, end den ovenstående beskrevne !

Dommere ved Danmarks Domstole kan i de fleste tilfælde frit tilsidesætte lovgivningen, og kan uden konsekvens tryne borgernes rettigheder. Det er næsten umuligt at få behandlet en 100 % berettiget klage over en dommer. Systemets folk dækker over hinanden, og beskytter hinanden. Selv har jeg for flere år siden mistet min tillid til Danmarks Domstole.

Hvis Danmarks Domstole levede op til deres egne mål og værdier, så ville der ikke finde justitsmord sted i Danmark.
Emne Forfatter Set Skrevet
Danmarks Domstole: Mål og værdier - opfylder domstolene disse værdier? Lone 896 02. januar 2015 kl. 07:30
Re: Danmarks Domstole: Mål og værdier - opfylder domstolene disse værdier? Gæst 661 02. januar 2015 kl. 14:36
Re: Danmarks Domstole: Mål og værdier - opfylder domstolene disse værdier? Annelise 628 02. januar 2015 kl. 17:14
Re: Danmarks Domstole: Mål og værdier - opfylder domstolene disse værdier? Lone 641 03. januar 2015 kl. 12:13Forfatter:

Din email:


Emne:


Vedhæftelser:
  • Ingen fil må være større end 38.4 MB
  • 6 flere filer kan vedhæftes til dette indlæg

Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
Wkpkk
Indlæg: