Nike Cortez Basic SL GS Sort
16. januar 2020 kl. 08:20Kort efter at have vist LA-inspirerede Skor Nike Grå colorways, præsenterer Nike et opdateringsdesignsprog til den ikoniske sneaker. Her forbliver størstedelen af ​​dens konstruktion den samme takket være en hvid læderoverdel, der er forbundet med universitetsrøde og obsidian-detaljer, der findes på Swooshes, hælflig og mellemsål. Modelens eyestays og hælfane har dog yderligere lag, mens sålenheden dobbelt stables for at afslutte det overdrevne look.


Skor Nike Dam præsenterer en helt ny kvindekollektion, der inkluderer to nye forårsklare farveveje i Classic Cortez. Klædt i dit valg af Fuchsia / Laser Orange og Pure Platinum / Hyper Jade. Begge Nike Cortez er bygget med læder og syntetisk læder ovenpå en skum mellemsål parret med en gummi ydersål.


Den Sko Nike Salg første, for det meste sorte, neutrale kreationer, dønner det hele mønster - set gennem de sammenfaldende muligheder - i en blanding af sorte med kontrasterende grå, mens en lille emblemlignende stift praler med sine kronblade langs vampen i blonder dubrae-mode. En orange farve, der blandes i den dristige tone med en dybt mættet rød, giver en blanding af det sidste i brugen af ​​en mat sort langs overlejrene, mens den følgende hvide iteration er meget lysere trods en sparsom brug af farve.


Den Nike Cortez Basic SL GS Sort afslappede low cut-model har også set fire samarbejdsudgivelser sammen med Comptons egen Kendrick Lamar - der falder ind under hans Kung Fu Kenny moniker. Silhuetten hylder snart LA igen med en ny farveduo. Det første valg tilføjer en sort overdel med kontrasterende hvid på sin enhed og metallisk sølv på hver sides Swoosh - et muligt nod til LA Kings.


https://www.udsalgskrs.com/
Emne Forfatter Set Skrevet
Nike Cortez Basic SL GS Sort l1lzny3w 71 16. januar 2020 kl. 08:20
Re: Nike Cortez Basic SL GS Sort qqqq1 35 17. april 2020 kl. 08:59
Re: Nike Cortez Basic SL GS Sort vosh 18 02. maj 2020 kl. 21:08
Re: Nike Cortez Basic SL GS Sort vosh 8 20. juni 2020 kl. 18:26
Re: Nike Cortez Basic SL GS Sort vosh 19 02. maj 2020 kl. 21:07
Re: Nike Cortez Basic SL GS Sort vosh 8 20. juni 2020 kl. 18:25Forfatter:

Din email:


Emne:


Vedhæftelser:
  • Ingen fil må være større end 38.4 MB
  • 6 flere filer kan vedhæftes til dette indlæg

Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
EMtnU
Indlæg: