Menu List MENU
Forside
Havkajak
Kajakkurser
Priser betingelser
Kystruten
klubaften
Links
Avisomtale
TV-omtale 22. juni 06
TV-omtale 10. feb. 07
TV-omtale 17. nov. 07
Youtube-Film
Lokal vejrudsigt
KONTAKT
Morsø Naturtræ

Havkajakkurser - robevis - kajakintro - grønlænderrul - firmaarrangement - polterabend
ture med guide/instruktør - teambuilding - rystesammenture og leg i kajak! 

56°51'8.32"N - 8°39'10.61"E


 
P
å Mors kan du nu leje havkajakker. I kajakken kan du opleve den smukke Limfjord. Du kan sejle rundt om Mors eventuelt med afstikkere til Thy, Livø, Fur, Salling, Jegindø eller Thyholm.

Hvis du endnu ikke har prøvet at sejle i en havkajak, kan du deltage i diverse kurser efter ønske og evner. Det kræver dog at du er over 18 år og kan svømme.

22. maj 060.jpg 
 
Jeg hedder Michael og er indehaver af Morsø jolle & kajakudlejning. Jeg har nu sejlet i kajak i 28 år. Jeg har undervist på DGI-kurser, på efterskoler (uddannet lærer i 1998), på Morsø kommunale ungdomsskole, på Limfjordscentret -  4. sæson og har drevet selvstændig virksomhed i 5 år. Jeg er opvokset  i Århus c, bor nu sammen med min kone og 3 børn (og alle vores dyr) på Mors.

Limfjorden er nok et af de bedste steder i landet at færdes i naturen. Naturen er forholdsvis uberørt og der er masser af plads og  meget højt  Med Kystruten som er beskrevet andetsteds på min hjemmeside, er der kommet nogle fantastiske muligheder for at komme rundt om "vores" dejlige ø.

Jeg afholder diverse kajakkurser som man også kan læse mere om her

Nøgleordene for alt hvad jeg laver er følgende: tryghed, sikkerhed, det skal være seriøst men også sjovt.  Jeg laver mange mulige og umulige ting når jeg holder kurser. F.eks en gang hvor vi byggede en fire-etages flåde af kajakkerne. Min kajak lå øverst og jeg ville vise at man sagtens kunne gå hen over flåden. Men kajakken klappede sammen på midten, jeg tænkte åh nej, det var alligevel for vildt, hvad gør jeg nu. Jeg vendte kajakken om, trådte "bulen" ud og vi sejlede videre

Jeg har i løbet af årene undervist rigtig mange mennesker i kajak. Jeg har et stort overblik i undervisningen og en god råstyrke som kan være vigtig i nogle undervisningssituationer - det er ikke nok kun at være teknisk dygtig. 

Du er altid velkommen til at ringe eller maile for mere information. (Det er bedst at maile, da jeg helst ikke vil tale i telefon når jeg underviser/arbejder).


 
Den yngste Havskovjensen på tur.                         An
ne er blevet større, og har nu fået sin egen kajak.


 

Min gamle toyota er blevet synet og er klar til en ny sæson. Jeg har fået to nye kajakker fra Walley, så kajakflåden er kommet op på 20 styk! Jeg har 12 forskellige slags kajakker, så du har mulighed for at prøve forskellige kajakker af inden du måske selv vil ud at købe kajak.

Jeg kommer gerne ud til dig og underviser. Jeg laver også firmaarrangementer, polterabends, rystesammenture - også gerne i dit område.  

  
Skranderup strand, Nordmors, maj 2008                          

 

 

 

 

 

 

 

Kystrutefolderen med 14 overnatningspladser kan rekvireres på Morsø Turistkontor tlf. .. 97720488

Tordenhøjsvej 8 Skallerup
DK-7.950 Erslev
Tlf. 96 69 44 69
el. 61 75 19 56
info@havskovjensen.dk

 Lokal vejrudsigt

Denne side administreres med SmartCMS ® 2007