Menu List


MENU
Forside
Træfældning
savværk
Friluftscentrets bålhus
Shelters
Bordbænkes
Teepee
Bålbænke
Højbede
Kursus
Kystrutens shelters
Masker og skulpturer
Knive og værktøj
Youtube-film
Links
Avisomtale
TV-omtale 10. feb. 07
TV-omtale 17. nov. 07
Lejrskole i nr. 5
KONTAKT
Kajakker

Træfældning/topkapning.

Fælding af vanskelige træer udføres. Hvis træet ikke umiddelbart kan "lægges" ned, klatre jeg op og fælder træet fra toppen. Der er mange penge sparet til kran og lift på denne måde. Ofte kan jeg klare mig ved at trække træet ned i den rigtige retning med mit spil.

Jeg er uddannet topkapper på Skovskolen. Jeg har naturligvis de nødvendige forsikringer hvis jeg skulle risikere at lave en skade på dit hus eller lign.

Husk at et træ der står tættere end 1½ træs længde fra offentlig vej eller hus SKAL trækkes ned med godkendt spil - ellers kan forsikringsselskabet nægte at udbetale erstatning.

Kunden er velkommen til at give et "nap" med under hele fældningsarbejdet. Dette gør omkostningerne lavere. Mange gange vælger kunden selv at skære træet op, når jeg har "lagt" det ned. Hvis kunden ønsker det kan jeg flise alle grenene fra træet. Min flishugger er meget effektiv og kan tage grene op til 14 cm. Flishuggeren er en trailermodel, ikke en traktormodel.

Som noget nyt har jeg købt en kløve/savemaskine, den bliver også kaldet en "brændefabrik". Max. diameter ø35 cm. Jeg vil hurtigst muligt få lagt nogle billeder ind af maskinen i aktion. Du kan også søge maskinen på nettet og se diverse videoer af den. Modellen hedder Haki Pilki 37.

 

 


 

 


Tordenhøjsvej 8 Skallerup
DK-7950 Erslev
tlf. 96 69 44 69
el. 61 75 19 56
info@havskovjensen.dk

      Lokal vejrudsigt

 
 
 
 
 
 

Denne side administreres med SmartCMS ® 2007