Velkommen til websiden Mafiaen.dk !

    

Trussel mod Skatteministeriet: ’Skat skal dø. Vi lukker dig, Karsten

           

 

»Åbent brev til skatteministeren. Skat skal dø. Vi lukker dig, Karsten.«

Sådan lyder beskeden på to gule strimler, der figurerer foran indgangspartiet til Skatteministeriet ved Nicolai Eigtveds Gade i København lørdag formiddag.

              

 

Den truende besked, der er adresseret til Skatteministeriet med skatteminister Karsten Lauritzen (V) i spidsen,
er desuden flankeret af to enslydende plakater, hvor ord som ’magtmisbrug’, ’dødstrusler’ og ’dødsdom’ indgår.

Af plakatens ordlyd fornemmer man tydeligt, at personen bag plakaten er utilfreds med Skatteministeriets behandling
af en given sag.

»Min tillid til Skat er til salg,« skriver vedkommende.

Derudover foreslår personen, at Skatteministeriet bør ændre navn til ’Skvat-ministeriet’.

Her ses den ene af de to plakater, der figurerer foran indgangspartiet til Skatteministeriet lørdag formiddag.

                                          

Det var angiveligt en ældre herre på omkring 75 år, der omkring klokken 9.00 lørdag morgen hængte plakaterne op. Det fortæller en beboer, der bor i en lejlighed over for Skatteministeriet, men som ønsker at være anonym.

»Han gik rundt dernede en lille halv times tid omkring indgangsdøren, inden han hev plakaterne op af en medbragt plastikpose og hang dem op,« fortæller beboeren, der fulgte begivenheden fra sit køkkenvindue.

Københavns Politi er ikke bekendt med truslen mod Skatteministeriet.

»Jeg har ikke hørt om det, før du fortæller mig det, så det er vi ikke bekendt med,« siger Lars Westerweel, der er vagtchef ved Københavns Politi.

På nuværende tidspunkt er Københavns Politi optagede af andre opgaver, men når der er mulighed for det, vil politiet inspicere plakaterne, såfremt de fortsæt hænger der til den tid, fortæller vagtchefen:

»Hvis de stadig hænger dernede, må vi kigge på, om det er udslag for én eller anden form for psykisk sygdom, eller om det er dårlig humor eller noget helt tredje,« siger Lars Westerweel, der ikke ønsker at kommentere sagen yderligere.

 


 


 

 

Sikken en begmand til Byretten i Helsingør, som var tæt på at begå endnu 2 Justitsmord på 2 x 21 måneder.

 

 

 

 

"Garagedrengen" fik afsløret Politimafiaen !

Politifamilien, hun Skattepantarbejder hos SKAT, svindlet Garagedrengen`s
Far & Mor for ca. 1.300.000,00 Kr. i fuldstændig fiktive beløb for 2003 og 2004
 



Sankt%20Hans%202012.png

 

 



 
 
 
 
Skat anklages for trusler: »Vi blev virkelig rystede«
 
Skat bliver nu ramt af en sag om trusler mod borgere.
 
En ansat i Skat bliver anklaget for at have rettet truende henvendelse til en skatteborger, fordi denne var gået videre med en række ubehagelige oplevelser, han havde oplevet i forbindelse med Skats kontrolbesøg i hans virksomhed.
 
Sagen er ikke alene opsigtsvækkende, fordi Skat atter bliver koblet sammen med trusler mod skatteborgere, men også fordi der bliver rettet anklager om lækage af Skats direktør Jesper Rønnow Simonsens personlige noter.
 
I august tog en kontrolmedarbejder i Skat kontakt til en bilforhandlers rådgiver, efter det var kommet skattemedarbejderen for øre, at der på et fortroligt møde 30. juni var blevet fortalt om ham og en kollegas truende adfærd i forbindelse med tidligere kontrolbesøg.
 
Skattemedarbejderen gjorde det efterfølgende klart for den pågældende bilforhandlers rådgiver, at han var bekendt med, at der var blevet ‘klaget’ over ham og hans kollega, og at han vidste, hvilke ‘forhandlere’, der havde deltaget i mødet.
 
Forløbet fremgår af mailkorrespondancer med Skats direktør, Jesper Rønnow Simonsen, advokat og partner i advokatvirksomheden LETT, Jan Bech, som repræsenterer en af bilforhandlerne ved mødet samt Autobranchen Danmarks direktør, Jens Brendstrup.
 
Alle tre deltog på mødet 30. juni, som var så fortroligt, at kun Jesper Rønnow Simonsen måtte deltage fra Skat.
 
Efter Jan Bech blev opmærksom på truslen i kølvandet på det fortrolige møde, tog han i en mail 30. august direkte kontakt til Jesper Rønnow Simonsen.
 
Bech skrev blandt andet, at han var ’skuffet og vred’ og gjorde det klart, at ’denne tillidsbrist er katastrofal’, samt at episoden ikke vil kunne undgå ‘at få en negativ indflydelse på samarbejdet med Skat’.
 
»Jeg kan bekræfte, at min kollega blev ringet op af en medarbejder fra Skat, der direkte sagde, at han vidste, at vi havde klaget over dem, og han vidste, hvilke forhandlere der var tale om. Vi blev virkelig rystede over, at en fuldt fortrolig samtale med Skats direktør, blev lækket til medarbejdere. Det gør jo, at andre ikke i fremtiden tør fortælle om Skats aggressive adfærd, hvis de risikerer repressalier fra skattemedarbejderne,« siger Jan Bech.
 
En af de pågældende bilforhandlere, den autoriserede Toyotaforhandler Per Hannesbo fra Løgstør, som deltog i mødet 30. juni.
 
I forbindelse med et kontrolbesøg i 2012 havde han oplevet, at en ansat i Skat havde truet ham med, at han kunne komme ind og ’tale med dem med tatoveringer’ i fængslet, hvis ikke der var orden i hans sager.
 
Det er ikke Per Hannesbos rådgiver, der blev kontaktet, men det var til gengæld den samme skattekontrollør, der i sin tid truede Hannesbo, som havde efterladt en besked til hans kollega.
 
Betingelserne for, at Hannesbo og den anden bilforhandler i sommer valgte personligt at fortælle om deres oplevelser var, at det kun var Jesper Rønnow Simonsen fra Skat, som deltog. Planen var ikke, at de pågældende skattekontrolløre skulle undersøges, men i stedet, at der fremadrettet kunne ske forbedringer.
 
Af samme grund nævnt forhandlerne, ifølge Per Hannesbo, heller ikke skattemedarbejdernes navne på mødet, men delte alene deres oplevelser.
 
Af en mailkorrespondance mellem Jesper Rønnow Simonsen og Autobranchen Danmark efter mødet fremgår, at Rønnow skrev et notat om mødet og sendte det fortroligt til tidligere direktør for Skat Indsats Erling Andersen. Af notaterne fremgår autorforhandlernes navne ikke, men bliver blot beskrevet som ’forhandler 1’ og ’forhandler 2’.
 
Jan Bech mistænker Erling Andersen for at have lækket notatet videre til den omtalte medarbejder, som har regnet ud, hvilke forhandlere der var tale om.
 
»Jeg stoler så meget på Rønnow (Skats øverste direktør Jesper Rønnow Simonsen), at jeg ikke kan forestille mig, han har lækket oplysninger fra vores samtale videre. Så jeg kan ikke se, at det kan være andre end Erling Andersen, der har videregivet de fortrolige oplysninger,« siger Jan Bech.
 
Direktør i Autobranchen Danmark Jens Brendstrup kalder sagen for ’grænseoverskridende’.
 
Toyotaforhandleren Per Hannesbo var en af de to bilforhandlere, der deltog i mødet med Skat den 30. juni.   
»Når en af Skats kontrolmedarbejdere ringer til bilforhandlerens advokat, og gør det klart, at han er klar over, at der er blevet ‘klaget’ over ham, er det utrolig grænseoverskridende. Vi skal huske på, at den pågældende bilforhandler har været igennem et så ubehageligt forløb med Skat, hvor han har følt sig truet i en grad, så han ikke har turde lægge navn til truslerne af frygt for repressalier,« siger Jens Brendstrup.
 
Direktør i Skat, Jesper Rønnow Simonsen, siger, at hans noter fra mødet den 30. juni efter aftale blev givet videre til ledelsen i Skat Indsats, heriblandt Erling Andersen, som skulle iværksætte initiativer, der kunne få dialogen med autobranchen tilbage på sporet.
 
"Noterne skulle ikke bruges til en konkret opfølgning. Det havde jeg også instrueret Erling Andersen, som jeg sendte mine noter til, i. Derfor reagerede jeg voldsomt, da jeg fik en mail om, at mine noter fra mødet cirkulerede rundt i Skat, for det var ikke meningen.«
 
»Jeg satte straks en undersøgelse i gang, og jeg har ikke kunnet få dokumentation for, at mine noter har cirkuleret rundt på nogen som helst måde i organisationen. Det er rigtigt, at ledelsen i Indsats har haft dem, hvilket også var meningen eftersom, de skulle komme med et initiativpapir.«
 
Jesper Rønnow Simonsen siger at han har fået forklaret, at den  pågældende skattemedarbejder tog kontakt til en advokat i LETT, fordi det fremgik af en nyhed på Autobranchen Danmarks hjemmeside den 4. juli, at Jan Bech, der er partner i LETT, havde deltaget i mødet.
 
»Det er den forklaring, der er givet,« siger Jesper Rønnow Simonsen.
 
Den pågældende medarbejder, der kontaktede skatterådgiveren, har i en skriftlig redegørelse desuden forklaret, at han blot havde spurgt, hvem der havde deltaget på mødet, men ikke at han havde truet nogen.
 
Der hersker en anden opfattelse af den pågældende medarbejders henvendelse. Hvad siger du til det?
 
»Det er jeg med på. Jeg har bedt om en skriftlig redegørelse for den pågældende medarbejder, og han skriver, at det er rigtig, at han spurgte, hvem der havde været med i mødet, fordi han ikke kunne få det at vide i Skat, hvor han først havde spurgt. Så det bliver ord mod ord. Vi har selvølgelig beklaget, at den pågældende medarbejder overhovedet har spurgt, for det var aldeles unødvendigt.« siger Jesper Rønnow Simonsen.
 
Men undrede I jer ikke over, hvorfor han ville vide det?
 
»Grunden til at han ville vide, hvem der var med til mødet, var, at han ville finde ud af, om de deltagende forhandlere var nogle, han havde været involveret i, for så ville han gøre det bedre,« siger Jesper Rønnow Simonsen.
 
16.12.2014
 


Mafiamentaliteten

Mafiamentaliteten er ikke begrænset til mafiaforbrydere, men er almindeligt udbredt i samfund med tradition for klientelisme, en svag statsmagt og ringe tillid til alle, der står uden for den snævre kreds af familie, nære venner og forbundsfæller. Mafiamentaliteten lægger på den ene side stor vægt på familie- og venskabsbånd og på de gensidige forpligtelser, de repræsenterer. Andre vigtige elementer er den personlige ære og for mændenes vedkommende egenskaber som styrke, handlekraft, fysisk mod og loyalitet. Loyaliteten gælder altid enkeltpersoner, evt. grupper af enkeltpersoner. På den anden side indebærer mafiamentaliteten en stærk mistillid til alle institutioner, navnlig de offentlige. I det omfang de overhovedet respekteres, sker det i kraft af deres magt og styrke.

I miljøer, hvor mafiamentaliteten er fremmed eller svag, har mafiosoen svært ved at fungere og er henvist til alene at virke ved vold og korruption som enhver anden gangster.

 

Skatte-Mafiaen.