Velkommen til websiden Mafiaen.dk !

 

 

"Garagedrengen" fik afsløret Politimafiaen !

Politifamilien, hun Skattepantarbejder hos SKAT, svindlet Garagedrengen`s
Far & Mor for ca. 1.300.000,00 Kr. i fuldstændig fiktive beløb for 2003 og 2004.
 
Medicinens mafia
Hvis barn af Anne Marie Løn, ISBN
 

Her vil blive beskrevet alt om den offentlige mafia i Danmark :

Mafiaen og Mafiaen.dk er kommende bogtitler der vil udkomme i de nye E-bøger`s formater samt i den gode gamle papirform om skiftende regeringers pistol-politik, om det der understøttende grundlag ved at lovgive med tilbagevirkende kraft således at den offentlige Mafiaens nederdrægtige behandling af den lille mand kan forsætte, det der i folkemunde er bedre kendt som den lille mand mod systemet, det er fra denne synsvinkel bøgerne vil tage deres afsæt, her vil blive beskrevet alt fra selvoplevede hændelser vedr. Skatte-Mafiaen, Børne-Mafiaen, Politi-Mafiaen samt det plumrådne Retssystem som har enorme foruroligende samfundsskadelig sammenkobling i mellem de forskellige instanser.

Den offentlige mafia omfatter alle offentlige myndigheder i Danmark, det der kendetegner dem er at de opererer i flok, bare gerne når de er mange nok, de opfører sig som vilde hyæners der operer i flok, hvor de kaster sig over den lille uskyldige og forsvarsløse ”den lille mand” sågar børn bliver ofre i denne offentlige Mafias tjeneste, hvor systemets opsvulmende m/ker kaster sig over den lille ”mands” små børn, der findes gruvækkende eksempler over alt i Danmark indenfor alle områder i dette tyranniske magtfulde offentlige rådne system.

Det er kun tåber der ikke frygter denne offentlige Mafias grusomme hærgen landet over.

Det er vel kun snart en Revolution som kan formå at ændrer disse overgreb på den Danske Befolkning, når nu selv Politikerne bare slår ud med armene og sige og samt skriver til os, ”det er ikke vores ansvar, vi må ikke tage os af enkeltsager”.

 

Opråb til HELSINGØR - - - VÅGN NU OP HOLGER DANSKE ! – Kronborg slå revner.

 

  


 

 

Mafia fra siciliansk, tidl. 'arrogance overmod'  form for kriminel organisation, der foruden gangsterens almindelige virkemidler, korruption, trusler og vold, benytter sig af forbindelser i den politiske verden og i den offentlige forvaltning.
Disse medskyldige beskytter mafiaen mod retsforfølgelse, sørger for, at personer, der er knyttet til mafiaen, får offentlige entrepriser samt vasker sorte penge hvide. Til gengæld leverer mafiaen stemmer og penge.
Mafiaforbryderne udnytter desuden en bestemt mentalitet og bestemte samfundsstrukturer, der er karakteristiske for bl.a. store dele af embedsværket.

En mafiagruppe kaldes ofte en "familie"; gruppens kerne er da også næsten altid en biologisk familie, og relationerne mellem de øvrige medlemmer er ofte cementeret med et system af pseudoslægtskaber og er i alle tilfælde præget af stærke loyalitetsbånd og korpsånd.

Mafiaen driver både lovlig og ulovlig virksomhed. I deres lovlige forretninger bruger de ofte fysisk vold til at bekæmpe sine konkurrenter, holde på sine kunder, true sine medarbejdere til at acceptere ringere arbejdsbetingelser osv. Mafiaen bruger desuden indtægterne fra sin ulovlige virksomhed til finansiering af lovlige forretninger og får derved en fordel frem for deres konkurrenter.

I mafiaens umiddelbare omverden bygger deres  magt dels på evne til at udøve fysisk vold, dels på deres accepterede rolle som part.

 

Børne-Mafiaen.