Velkommen til websiden Mafiaen.dk !
 

         Sikken en begmand til Byretten i Helsingør, som var tæt på at begå endnu 2 Justitsmord på 2 x 21 måneder.


Men de slap for Justitsmordet, KUN grundet at De havde råd til at hyre en rigtig Advokat, hvad gør andre i DK ?

 

 

"Garagedrengen" fik afsløret Politimafiaen !

Politifamilien, hun Skattepantarbejder hos SKAT, svindlet Garagedrengen`s
Far & Mor for ca. 1.300.000,00 Kr. i fuldstændig fiktive beløb for 2003 og 2004.


 
Skattemafiaen i DK. Politimafiaen i DK. Børnemafiaen i DK.

Her vil blive beskrevet alt om den offentlige mafia i Danmark :

Mafiaen og Mafiaen.dk er kommende bogtitler der vil udkomme i de nye E-bøger`s formater samt i den gode gamle papirform om skiftende regeringers pistol-politik, om det der understøttende grundlag ved at lovgive med tilbagevirkende kraft således at den offentlige Mafiaens nederdrægtige behandling af den lille mand kan forsætte, det der i folkemunde er bedre kendt som den lille mand mod systemet, det er fra denne synsvinkel bøgerne vil tage deres afsæt, her vil blive beskrevet alt fra selvoplevede hændelser vedr. Skatte-Mafiaen, Børne-Mafiaen, Politi-Mafiaen samt det plumrådne Retssystem som har enorme foruroligende samfundsskadelig sammenkobling i mellem de forskellige instanser.

Den offentlige mafia omfatter alle offentlige myndigheder i Danmark, det der kendetegner dem er at de opererer i flok, bare gerne når de er mange nok, de opfører sig som vilde hyæners der operer i flok, hvor de kaster sig over den lille uskyldige og forsvarsløse ”den lille mand” sågar børn bliver ofre i denne offentlige Mafias tjeneste, hvor systemets opsvulmende m/ker kaster sig over den lille ”mands” små børn, der findes gruvækkende eksempler over alt i Danmark indenfor alle områder i dette tyranniske magtfulde offentlige rådne system.

Det er kun tåber der ikke frygter denne offentlige Mafias grusomme hærgen landet over.

Det er vel kun snart en Revolution som kan formå at ændrer disse overgreb på den Danske Befolkning, når nu selv Politikerne bare slår ud med armene og sige og samt skriver til os, ”det er ikke vores ansvar, vi må ikke tage os af enkeltsager”.

 

Opråb til HELSINGØR - - - VÅGN NU OP HOLGER DANSKE ! – Kronborg slå revner.

 

 


 


 

Mafiamentaliteten

Mafiamentaliteten er ikke begrænset til mafiaforbrydere, men er almindeligt udbredt i samfund med tradition for klientelisme, en svag statsmagt og ringe tillid til alle, der står uden for den snævre kreds af familie, nære venner og forbundsfæller. Mafiamentaliteten lægger på den ene side stor vægt på familie- og venskabsbånd og på de gensidige forpligtelser, de repræsenterer. Andre vigtige elementer er den personlige ære og for mændenes vedkommende egenskaber som styrke, handlekraft, fysisk mod og loyalitet. Loyaliteten gælder altid enkeltpersoner, evt. grupper af enkeltpersoner. På den anden side indebærer mafiamentaliteten en stærk mistillid til alle institutioner, navnlig de offentlige. I det omfang de overhovedet respekteres, sker det i kraft af deres magt og styrke.

I miljøer, hvor mafiamentaliteten er fremmed eller svag, har mafiosoen svært ved at fungere og er henvist til alene at virke ved vold og korruption som enhver anden gangster.

 

Dommer-Mafiaen.