Dommeren i Nykøbing
En start i Nykøbing Sj. Ret, som jeg skrev om.         (Dommeren var ikke ved sig selv)


En familie havde kontaktet mig, de var kommet i kløerne på en ejendoms spekulant, og sagen skulle for i Nykøbing Sj.Ret.og de skulle flytte fra deres hjem Jeg lovede at møde med dem i Retten, jeg havde hørt mange rygter om hvad der foregik i Nykøbing Ret. ( jeg skriver kort om dette for ikke at fylde siden op, der kommer sager der er mere vigtige) Her så jeg også hvad der foregik modparten trak sagen tilbage og familien jublede da de gik derfra. familien bor der i dag  (Ca. 20 år efter )

 

Jeg mødte tit i retten sammen med familier jeg kunne jo godt se at den Dommer ikke var egnet til at træffe afgørelser jeg tror ikke Dommeren selv viste det der foregik om ham og sine afgørelser.

 

Konkurser

Senere støtte jeg ind i dommeren, et firma i Nykøbing var kørt konkurs og blev solgt af Advokat og Dommeren til en brøkdel af det der var budt af et andet firmaet, jeg klagede over Dommeren jeg havde så mange klager over disse afgørelser som Dommeren have afsagt og som var skyld i mange familier ulykke.  Dommeren blev afskedet

 

Dommeren bliver gældsaneret

Da Dommeren blev afskedet, blev hjemmet tømt, ikke af Dommeren selv, men af de firmaer som havde solgt fjernsyn og div. inventar til Dommeren som aldrig havde betalt en krone på det. medens Dommeren sad i Dommersædet var der ingen Advokat der turde sætte Dommeren i fogedretten, men dem som have penge til gode tømte hjemmet, og kom i retten og fik en bøder for selvtægt en dommerkollega dømte dem for selvtægt det var jo en Dommer.

 

Jeg havde spurgt Dommeren om hvad han så i gældsaneringen som jeg fik indført, Dommeren udtalte dengang, det er jo kriminelle som søger gældsanering.

 

Nu har Dommeren selv søgt og er blevet gældsaneret (er dommeren kriminel)

 

Dette er fra Nykøbing Ret er skrevet meget kort, jeg kan skrive meget derfra jeg har glemt at skrive at den advokat som solgte konkursboet har senere fået taget sin bestalling så kan advokaten  tage Dommeren i hånden. men det giver indblik i hvad der foregår i diverse Dommere.og Avokatkontore

 

Hvis du vil i kontakt med mig kan du altid sende mig en mail på    www.dos@c.dk