Holbæk Ret
Dommer Ketty Grutzmeier
.

 

Jeg har nu skrevet om Nykøbing Ret, Sj. og nu skriver jeg om Holbæk Ret Dommer Ketty Grutzmeier, og sådan kan man blive ved med de fleste Domstole.

 

Retten paa vrangen

 Vi ser de lande hvor de har militærdiktatur, vi ser hvordan at de personer der sætter sig op mod systemet der bliver forfulgt og straffet, få af dem overlever. Nu vil jeg vise hvordan det går når man har Dommerdiktatur. Jeg har klaget over mange Domstole, sidst så I hvordan at det gik i

Nykøbing Ret. Dommeren afskedet og gældssaneret.. ( men hvad med de famieler  der har fået dom  af en dommer der ikke kan styre sig selv de sidder med smerten og må leve med den)

  

Holbæk Ret

 Jeg havde da også hørt hvordan at det gik i Holbæk Ret med Dommer Ketty Grutzmeier, jeg mødte op til et forberedt retsmøde for at se hvordan at det gik for sig. Dommer Ketty Grutzmeier sad i dommersædet den dag, og alle Advokater i Retskredsen sad og ventede på at forlægge deres sag. Dommer Ketty Grutzmeier nød at sige det trækker fra vinduerne af, og 15 Advokater faldt over hinanden for at komme først for at lukke vinduerne. Det samme gentog sig da døren skulle lukkes, og den som sprang mest for Dommeren, ville så kunne få en god sag beskikket eller et godt konkursbo, det fremmede jo også Advokaten sag hvis han kom først. Det var pinligt at overvære

 

Domme blev annulleret

 Dommer Ketty Grutzmeier kunne ikke lide mig, jeg havde fået en Dommerkollega afskedet, og det hviste alle Dommere, jeg klagede over de værste retssager der foregik med Dommer Ketty Grutzmeier. først da jeg klagende til Østre landsret præsident Svend Ziegler  blev 3 retssager annulleret men der var nok mange flere stakkels de personer  der er dømt med urette  (Svend Ziegler kendte mig, for hans søn Advokat Michael Ziegler havde været tilknyttet mit firma i 8 mdr. og derfor viste  Østre landsret præsident Svend Ziegler  at jeg ikke gav op) Man skulle mene at disse Advokater som havde vundet retssagerne og som fik dem omstødt ville klage. Men man klager ikke over sin arbejdsgiver, og de har nok senere fået deres tab honoreret.(godt betalt)

 

Dommeren måtte gå af

 I en retssag lod Dommer Ketty Grutzmeier vidner som hun havde aftalt med før retsmøde sidde og overvære retssagen, det er helt imod Dansk lov, jeg ringede og skrev til Østre landsret præsident Svend Ziegler jeg gjorde også opmærksom på at jeg havde flere klager over Dommer Ketty Grutzmeier, men nu kunne Svend Ziegler ikke tage mere, det udløste en bøde på 20.000,00 kr. jeg var ikke tilfreds med dette og klagede igen, og Dommer Ketty Grutzmeier gik af. Men får nu sin store pension. (var jeg ikke forhadt af dommerne så blev jeg efter dette) Senere se hvordan at det gik. (ikke godt men for hvem)

 

Nu sider Ketty Grutzmeier med sin store løn   og mange famieler må leve med den dom  som Ketty Grutzmeier gav  det må da være  (RETTEN PAA VRANGEN)

 

Skal vi skrive om Sorø Ret, Næstved Ret eller København ret?. Vi tager først Næstved og Sorø Ret

 

Hvis du vil i kontakt med mig kan du altid sende mig en mail på    dos@c.dk