Pengeafpresning
Igen Pengeafpresning / Svindel i Næstved  Sorø Ret

Retten i Næstved / Sorø bruger igen pengeafpresning / svindel for at berige Advokater denne gand er det Advokat Steen Djurtoft  som også bruger penge afpresning / svindel.

 

Jeg var tilsagt til møde i retten, den 2 April  beløb ca. 10.000,00 kr. til Told og Skat. Jeg mødte op, og ventede i et kvarter modpartens Skatteminister Kristian Jensen Advokat Steen Djurtoft mødte ikke op. Dommeren havde ikke beløbet, men sagde at beløbet var under 10.000,00 kr. jeg gik hjem, ringede senere til Dommerkontoret, og fik at vide beløbet størrelse det var ca. 10.000,00 kr. som jeg overførte til Skatteministerens  Advokat  Steen Djurtoft for at undgå at komme til et nyt møde. hvor Advokaten heller ikke gad at møde.

 

   Nu starter Pengeafpresningen !

 Ca. 3 uger efter kom der en opgørelse fra Advokaten, der var mødet i retten omkostninger og salær ca. 17.000,00 kr. mere, jeg ringede til Dommerkontoret   talte  med Mona Jørgensen som sagde at jeg lige så godt kunne betale dem, ellers vil det blive dyrere. Jeg gjorde opmærksom på at Advokaten ikke have mødt, i retten men Mona Jørgensen  sagde det er lige meget de skal have mødesalær alligevel. Jeg betalte for at få fred.

 Svindel og pengeafpresning holdte aldrig op.

Nu krævede Advokaten 8.954.00 kr mere,  inden kl. 13  eller Aktion startet på gården Næstved / Sorø Ret bakkede Advokat op i pengeafpresning / svindel, vi  betalte.

 

    Dette er Advokaternes levebrød

 Dette er penge afpresning / Svindel domstolene laver for at berige Advokater der lever af svindel.

 

 Der er sendt en skrivelse til Skatteminister Kristian Jensen V, hvor vi forespørger om det –også for Ministeren –er vanskelig  at finde en hæderlig Advokat, er det for at plukke befolkningen mere end du gør i forvejen, at du bruger Advokater der lever af pengeafpresning / svindel.

 

Det er ikke første gang der er ulovlig aktion på gården men 4 gang selv om vi vinder men det koster mange penge dommer har penge HVER GANG

 

   De uhæderlige

 Se  storsvindleren  Advokat Stig Viborg Pedersen i samarbejde med Dommer  Birgit Bjerring Andersen som   forsøgte Tvangsaktion.  Retten i Næstved GEMTE   bevist  alle papirerne på at alt var betalt   ( se artiklen dommere uhæderlige/svindler)   den tabte de  og det blev Dommer Gry  Berlin i samme  Ret der afsagde kendelse med begrundelse det er rent svindel  I er udsat for  i denne sag     Men svindlerne vandt alligevel Sags til Advokat ca 50.000.00 Og vi har tabt ½ million 

  det kan advokaterne leve af det er deres levebrød Det er dommerdiktatur

 

13004091_-_Stig_Viborg_Pder.jpgkvdom1.jpg

 
                Stosvindleren Advokat Stig Viborg Pedersen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du vil i kontakt med mig kan du altid sende mig en mail på    dos@c.dk