Nu vil jeg skrive om uhæderlige/svindler

I tror at jeg vil skrive om Stein Bagger og min gamle nabo gennem flere år Klaus Riskjær Petersen. nej det er småting det de laver, de er novicer. nej det der laves på Dommerkontorer og advokatkontorer er støre meget støre og det rammer os alle.

Er det enevælde eller Dommervælde?
Oplev Svindleren Advokat Stig Viborg Petersen når han arbejder sammen  med advokatkollegaer Advokat  Karsten  Kallesø og Advokat Arne Skjoldorf. (Arne Skjoldorf udtalte til mig jeg er ligeglad bare jeg får mit salær  så gerne djævlen  jeg arbejder for)  samt dommere man tror det ikke men det er sandt (Niels Erik Frandsen er nævnt)

Vi skal også skrive om Politiassessor Henrik Holten Sydsjællands politi


Klager til Scannet
Advokat Arne Skjoldorf som har arbejdet for Advokat Stig Viborg Pedersen, udtalte jeg arbejder gerne for djævlen bare jeg får mit salær, men i september måned 2008 turde Advokat Arne Skjoldorf ikke at arbejde sammen med Advokat Stig Viborg Pedersen mere. Så hellere arbejde for djævlen. Advokat Arne Kallesø. som også har arbejdet for Advokat Stig Viborg Pedersen tør heller ikke mere.

Dette er skrevet meget kort, men der kommer meget mere.

Vi sender dokument til Scannet.

Hvis du

 . 17/11 2013 kom politiet ind på gårdspladsen, det var den politibetjent/Dasi som der gemte sig bag et blad da han skulle fotograferes det var Søren Godtfredsen, og sammen med var en betjent/DASI som jeg aldrig havde set før, senere fik jeg navnet Dasi/Lars Larsen. De var meget opfarende for nu skulle jeg 6 måneder i fængsel, så ville jeg ikke have en ren straffeattest mere. Og hvad havde jeg gjort? Jeg havde sat nogle forbryder på nettet, og skrevet hvad de havde lavet, jeg følte mig stærkt truet på den måde de kom tættere på mig, min kone som stod i stalden havde set det som var optræk til, og stillede sig i stalddøren, og med det samme blev betjentene helt anderledes. Jeg kunne ikke lade være med at kommentere kvindernes magt. Jeg bad om papir på det de anklage mig for og det blev mig nægtet.

 

Sagde du stasi  eller dasi er der forskel

Har fået at vide fra Statsadvokaten at der ikke var nogen årsag til anklage/straffesag, men det kan det danske DASI/politiet godt få tid til, til at undertrygge borger. det er da stasi/dasi metoder

 MEN DET VAR DA ET FORSØG værd

Skriv til   dos@c.dk  sig din mening 

 

  

       Skriv til   dos@c.dk  sig din mening 

 

 vil i kontakt med mig kan du altid sende mig en mail på    dos@c.dk