Salæret til forsvarsadvokaten
19. december 2013 kl. 09:15
BETALING

Salæret til forsvarsadvokaten fastsættes som hovedregel af dommeren efter faste takster, som er de samme, uanset om du selv har valgt din forsvarer, eller du benytter den advokat, som retten har tildelt dig. Hos Stage Advokatfirma er advokaternes timetakst således den samme som andre forsvarsadvokaters.

Vinder du sagen, betaler statskassen salæret til forsvareren.

Hvis du taber sagen, vil dommeren pålægge dig at betale sagens omkostninger, herunder udgiften til advokatbistand. Statskassen lægger imidlertid altid ud for forsvarerens salær, så du kommer ikke til at skylde vedkommende penge, men du vil senere få en opkrævning fra politiet. Det vil normalt være muligt at aftale en afdragsordning.

Du kan læse mere om salærfastsættelse her.

Er du offer for et justitsmord, så står du i gæld også selv om forsvarsadvokaten ikke har gjort sit arbejde ordenligt. Så her køber man katten i sækken.

[www.domstol.dk]

Hvis det smadrer økonomien fuldstændigt for dig, så du ikke kan eller vil betale, bliver du sortlistet hos advokaterne og de vil ikke engang svare på spørgsmål.
Retssamfund?

Vor Herre bevares.
Emne Forfatter Set Skrevet
Salæret til forsvarsadvokaten Albert 1018 19. december 2013 kl. 09:15
Re: Salæret til forsvarsadvokaten Annelise 706 19. december 2013 kl. 09:39
Re: Salæret til forsvarsadvokaten vosh 29 07. marts 2021 kl. 05:27
Re: Salæret til forsvarsadvokaten vosh 30 07. marts 2021 kl. 05:25Forfatter:

Din email:


Emne:


Vedhæftelser:
  • Ingen fil må være større end 38.4 MB
  • 6 flere filer kan vedhæftes til dette indlæg

Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
hEX3b
Indlæg: